Riv i ingefära, riv i limeskal (det gröna yttersta, zest kallas det på hipsterspråk). MED DET SAGT, så tänkte jag dela vidare ett recept på chutney av gröna tomater som jag hittade på en sajt som, och jag är jävligt ledsen för det här alltså men det var det recept som passade min råvarubank och min smak bäst, tillhör en vit manlig webbutvecklare
Pressa över limen och häll över lite sweet chilisås på kycklingen när den fortfarande är i pannan. Tillsätt currypasta, mango chutney, chili och paprikapulver i bunken och massera in smakerna i kycklingen
Riv ner limeskal. Tillsätt mango chutney i grytor eller såser och det blir alltid succé. Blanda ner sambal oelek, mango chutney, soja och creme fraiche
Indien är känt för dess färgglada mat, dess stora och kreativa användning av kryddor och smaker, och kanske framför allt för Tikka Masala- eller tandoorikycklingen, naanbrödet och chutney