Att göra egen mangochutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
1 dl mangochutney. Sätt ugnen på 225 grader. Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen. Skär de största köttbitarna och paprikan, minimajsen och bambuskotten i mindre bitar
Anette gjorde en god mangochutney som vi serverade till vegetarisk garam masala. 250 g mango, i tärningar (färsk eller fryst). Tillsätt mangotärningarna och låt koka ihop i ca 30-40 minuter till en tjock chutney. 250 g mango, i tärningar (färsk eller fryst)
1250 g mango, i tärningar (färsk eller fryst). 11 dl rödvinsvinäger 2 dl strösocker 1,5 tsk garam masala 1 krm chiliflakes 1 svartpeppar, gnutta 1,5 tsk ingefära, riven 3 klyfta vitlök, rivna 250 g mango, i tärningar (färsk eller fryst)Blanda vinäger och strösocker i en kastrull. Tillsätt mangotärningarna och låt koka ihop i ca 30-40 minuter till en tjock chutney
Rör därefter i mangochutneyn och senapen. peppar och curry med mango smak. Mandariner (från burkarna) Skivade bananer Cashey nötter Mangochutney Ris eller pressad potatis samt en lättare sallad om man önskar
12 dl mango (eller 4-5 st). Koka socker och vinager tills sockret har losts upp. Lagg i resten av ingredienserna och lat sjuda (utan lock) tills den har tjockna, ungefar 45 min- 1 timme
Skär mangon i mindre bitar och koka upp tillsammans med råsockret tills det gått ihop. 300-400 gram färsk mango (1 mango). 300-400 gram färsk mango (1 mango)
MangoChutney och Västerbottenost, visst låter det lite konstigt. Man bara skivar upp lite bröd, förslagsvis något trevligt surdegsbröd, sedan brer man på lite MangoChutney
Supergott med det söta i mangochutneyn och det salta i cashewnötterna. Vispa ihop grädde, crème fraîche, mangochutney och sambal oelek och häll den över kycklingen