Ett annat chutneyreceptmed äpplen, mango och ingefära hittar du här. För några veckor sedan gjorde jag en rolig chutney, som nu stått och mognat i kylen och är redo för att användas
Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. 2 hackade gula lökar. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Lägg i svamp, den hackade löken, den skivade ingefäran och de delade katrinplommonen. Låt koka utan lock i ca 1 timme eller till chutneyn blivit simmig. 1 gul lök
Blanda lök, citronsaft, citronbitar, sukrin och chili i en kastrull. Chutneymed sting. Jag har ätit tomatchutneyn till både stekt lax och grillad biff, ett väldigt smakrikt tillbehör till båda
Förmedlatmed vänliga matglada hälsningar genom Katinkas Kitchen. Skala och hacka löken. Det här är min mors recept på hemgjord ketchup/chutney som hon gör på egenodlade tomater
Finhacka lök, vitlök och dadlar och lägg ner tillsammans med övriga ingredienser. Skär mangon i mindre bitar och koka upp tillsammans med råsockret tills det gått ihop
Ett bröd i en nyinförskaffad form från IKEA, och en burk medtomatchutney - fick bli tack-för-att-vi-fick-komma-present till det fina värdparet som bjöd oss på en kalasmiddag utan dess like
Tillsätt sedan creme fraiche, soja, mango chutney, grädde, kalvfond, salt & peppar. Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Skala och finhacka lök, vitlök och äpple. Tillsätt vinäger, olja, curry, salt och mango chutney. Fyll en korg med detta, filt och en god dricka och dra till en härlig sjö och bara njut av livet