Recepten på potatisen och myntasåsen hittar du här och receptet på chutneyn hittar du här. Receptet på grytan kommer ursprungligen från boken 'Ännu mera vego' av Sara Ask och Lisa Bjärbo
TomatchutneyTips. Låt chutneyn svalna och servera till grillat kött, fisk eller starka ostar. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Recepten på chutneyn samt naanbrödet hittar du här och här. Jag serverar grytan med naanbröd, ugnsstekt potatis med chili, en svalkande myntasås samt äpple och dadelchutney
Till dess reser jag matvägen i köket, gör olika linsgrytor och chutneys. Här är ett favoritrecept som dessutom är vegetariskt och i detta inlägg passar jag också på att lägga ut receptet på Ghee som är mjölkproteinfritt om man tillagar det på rätt sätt och med noggrannhet
kokos, ananas, banan, nötter, purjolök, mango chutney, oliver, små salladsblad. Denna gryta har jag lagat lite till och från sedan jag flyttade hemifrån, jag har även ändrat lite i mammas recept
När krusbären mognade bakade jag krusbärsbullar som fick en fin syrlig brytning och jag kokade krusbärschutney, men populäraste receptet på bloggen blev utan tvekan den knäckiga krusbärspajen
Tre fantastiska toppings, Picklat äpple & curry, Paprika & tomat relish och Rödlöks chutney. Jag öppnade Rödlökschutney i till middagen igår och åt i princip upp hela burken själv