Tillsätt därefter grädde, créme fraiche, fond, sambal oelek och mango chutney. Jag kan tänka mig att många av er inom kort, eller redan nu, sitter med fler squash än vad ni kan göra av med
Dela squashen i bitar och stek. Lägg i tomatpuré, lagerblad, chutney, soja, buljongtärningen och vattnet och låt koka 15- 20 minuter. 1 squash. 2 msk chutney (äppel eller mango)
Blanda grädde, mango chutney och sambal, det ska vispas så det tjocknar lite. Skär paprika, squash, purjo och champinjoner i mindre bitar, lägg också dessa i formen och rör om
Tillsätt kokosmjölk, mango chutney, curry, salt och peppar. Ingredienser för 1 person1/4 squash, tärnad1 liten röd lök, skivad1/2 vitlöksklyfta, hackad1 orange paprika, strimlad (eller annan valfri färg)1 dl kokosmjölk1 msk mango chutney1 tsk currySalt & pepparca 75 gr skalade räkorGör på följande sättHetta upp en stekpanna med smör och bryn squash, lök, paprika och vitlök några minuter. 1/4 squash, tärnad
Odlar ni squash. Vet av erfarenhet att det är tacksamt och att de kan bli redigt stora, men tyvärr har vi inga egna squashplantor i år så när jag hittade ett recept på squashgratäng fick jag helt enkelt köpa dem i affären
Mycket gott med tillbehör som hembakat naanbröd, äppelraita och mango chutney. Den var gjord på butternut squash (pumpa), caschewnöts bechamel, pomoporo, valnötssås och fräsch sallad till det
Häll i den frusna mangon, saften av ingefäran, mango chutney och kokosgrädden. 900 g kycklingfilé (Svensk fågel), nedskuren i bitar1/2 spetspaprika, skuren i tunna bitar1/2 liten squash, skuren i tunna bitar1 riven vitlöks klyfta1 msk riven ingefära (krama bara ur saften i grytan)1 röd lök, finhackad1/2 burk bambuskott1/2 påse frusen mango2 msk mango chutney1 msk cocosolja (T ex Kung Markatta)salt, mango curry (efter smak)Endast det tjocka lagret med kokosgrädde i en vanlig burk kokosmjölk. 1/2 liten squash. 2 msk mango chutney