Låt chutneyn kallna. Skiva osten och lägg på pepparkakorna. Klicka chutney ovanpå och servera direkt. Koka upp och koka på medelvärme till fast konsistens, ca 30 minuter. 300 g brieost
Om man inte äter LCHF kost så skulle jag rekommendera att även ha i några strimlade soltorkade tomater i olja i gratängen och servera tillsammans med ris
Jag har inget emot att handla och jag har verkligen inte något emot fredagar, men ogillar att det kostar så mycket och att fredagar för snabbt övergår till måndagar
Bryn lök, äpple och paprika tillsammans. Lägg över grönsaksblandningen och strö över den rivna osten. Blanda samman crème fraiche, grädde, sambal oelek, tomatpuré, mango chutney, paprikapulver, curry, pressad vitlök, salt och peppar
Tärna kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna tills de är genomstekta. Riven ost. Smaka av med sambal oelek och mango chutney, eventuellt salt och peppar vid behov
Mango chutneyfilé med couscous. Tillsätt nästan all olivolja, vanligt salt, ost och peppar. skinkost. Idag bjuder jag på förslag på vad man kan bjuda på till studentmottagningen
Jag vet att många har något emot fläskytterfilé men jag tycker inte det är nå större fel på den och använder den ofta till vardagsmat (för den är ju definitivt bättre än kassler)
Osttill topping. Har du fått den till dig. I den här gratängen har såsen fått smak av lite mango chutney och chili och så har jag toppat den med rostade solrosfrön, gott gott