Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattan med rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Nygräddade små ciabatta bröd / Fresh out of the oven. Ciabatta för bakmaskin. Jag sprayade mina bröd med vatten två gånger under gräddningen för att få den där härliga skorpan ciabatta bröd är kända för
Den enda ciabatta jag hittade i butiken skulle in i ugnen. Lägg ciabattan längst ner i ugnen. Ta ut ciabattan ur ugnen och klyv den med en brödkniv på längden
Vi fyllde varsin ciabatta med röran och sallad och den blev otroligt matig och god. Härom helgen hade vi lite stekt kyckling över så slängde vi ihop en kycklingröra som blev så god att vi måste dela med oss av ingredinserna
Torr ciabatta med alldeles för lite sovel. Fyllda musslor. Sen kokar man de fyllda musslorna i tomatsås. Liguriens mat präglas av mötet mellan hav och berg, mare e monti
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Caroline passade på att baka ett bröd som är som ciabatta, receptet finns sedan tidigare på sidan. Det är en hektisk tid för oss nu med alla födelsedagar vi har i familjen