Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattan med rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Jag hittade ett recept på just ciabatta med vetesurdeg på bloggen Pain de Martin. Senare den veckan plingade det på dörren och där stod en vän med en burk bubblig vetesurdeg, ett nybakt bröd och ett favoritrecept
Det här är ett väldigt enkelt recept som faktiskt ger riktigt goda ciabatta. Vridna BaguetterGrekiskt LantbrödTekaka - TekakorCiabatta Smörgås Med Avokado, Majonnäs Och TomatNytillverkade Krustadjärn - Dansk DesignPitabröd 2 limpor eller
fördeg. Blanda allt till en trögflytande smet. Låt stå i rumstemperatur i minst 12 timmar. deg. Blanda fördegen med resten av ingredienserna och arbeta degen tills den är blank och elastisk