Vi smaksatte färsen med citron, lök, vitlök och persilja och det blev riktigt gott. Det blev en somrig maträtt med persiljesåsoch bulgursallad med fetaost
Lägg i hackat ägg, persilja, dill ochcitronsaft. Halvtina fiskblocket och skär det i fyra bitar. Lägg fisken i en ugnsfastform och krydda med salt och peppar
Stjälkarna kan man använda när man ska koka gryta, persiljesås eller buljong, bladen passar man på att smula sönder i påsen innan de tinat upp - lätt och kvickt - innan man använder dom
Koka upp vatten och släng i lök, morötter, peppar, lagerblad, smör, citronoch persiljestjälkar. Servera torsk med slantade morötter och kokt potatis med ägg- ochpersiljesåsen till
Häll sedan i kalvfond ochcitron. Wienerschnitzel Banka köttet tunt (enklare i en plastpåse), häll mjölet i en skål, de uppvispade äggen i en annan och ströbrödet i en tredje
Varva sedan zucchiniplattor, tomatsås, persiljesåsoch vegetarisk köttfärs. Galet gott och perfekt nu när vi inte har ugn & spis som fungerar här hemma =) Självklart väljer vi ekologiska ingredienser – it goes without saying
Pressa över citronsaft, salta, peppra och strö över hälften av det rivna citronskalet. Täck över steken med folie och låt den vila medan såsen tillagas
Varva sedan zucchiniplattor, tomatsås, persiljesåsoch vegetarisk köttfärs. Alltså det ä ju så galet roligt och avsnittet kommer bli FAB ni ser det på onsdag