Skala päronen men låt skaften sitta kvar. Låt päronen svalna i lagen. Lägg i frön, vaniljstång, ingefärs- och citronskivor och sjud i cirka 10 minuter. 6 st päron. 1 st citron
Koka upp socker, vatten, citronsaft, vaniljstång + frö, och ingefära. Har ni inte testat kombinationen ingefärsinkokta päron med polkagrisgrädde så är det dags
Lägg päronhalvorna i botten på en ugnsform. Ut med päronhalvorna i formen…. 1 pkt mix för citronkaka. 1 burk inlagda päron (+ 1 dl av spadet). Ringla över en dl av päronspadet och sedan det smälta smöret (ca 1 dl). 1 pkt mix för citronkaka. 1 burk inlagda päron (+ 1 dl av spadet)
Skala päronen men låt stjälken sitta kvar. Låt päronen svalna i lagen. Servera päronen med vispad grädde och kolasås eller dela dem och lägg dem i en ugnsfast form och täck med After Eight