Cobbler är en amerikansk pajsort. Med rabarber och hackad mandel på toppen blir det riktigt bra. Utrsprungsreceptet kommer från Leila Lindholms bok "One more slice" (2010)
Tänd grillen och låt den komma upp till 210 grader med platesetter och baksten. Blanda 1 dl socker med kanelen, citronskalet, citronjuicen, amaretto, majsstärkelse och 1/2 tsk salt i en skål och rör ned plommonskivorna
Jag gjorde en cobbler häromdagen efter recept ifrån Leila. En cobbler är en amerikansk fruktpaj. Alla dessa bär som finns i vår trädgård nu, det är ju sååå gott
Härligt krispiga pajer som smakar smått syrligt och med en lagom sötma. Jag höftade en del med mängden ingredienser med lyckades ändå förvånansvärt bra
Det är en blåbärscobbler. En cobbler är som en sockerkakspaj kan man säga, smuldegen innehåller grädde och blir lite tjockare och mer sockerkakslik än vanlig smulpaj
MalmöIdag delar jag med mig av min somriga cobbler (även kallad smulpaj)Vi skaffade vår första kanin samma sommar som vi fick vår minsta lillebror Alexander