Receptet är hämtat från Jonas Crambys kokbok "TexMex från grunden". Chunky guacamole med tomater. Sedan är det bara att blanda med lök, koriander, sambal och tomat och sedan smaka av med salt och eventuellt mer limesaft
Vilka tillbehör man vill ha till väljer man så klart själv, våra förslag är en ananassalsa, guacamole och syrad rödlök, recepten på dom hittar ni längre ner tillsammans med receptet på de glutenfria tortillabröden
Till detta så behövs ju såklart ett par tortillabröd och i väntan på att Crambys importfirma ska dra igång och sälja tortillapressar så får vi hålla tillgodo med de färdiga som finns i affären
Vill du göra tortillabröd med mjöl kan jag tipsa om Jonas Crambys recept som du hittar här. Jag gjorde en variant med helgrillad kyckling i ugn, hemmagjord tacosås, guacamole, salsa och diverse andra tillbehör
Texmex på riktigt, inte Santa Marias saltstinna, spiskumminosande variant utan snarare maten som Jonas Cramby delar med sig av i boken "Texmex från grunden"
Som alternativ till den vanliga köttfärsen gjorde vi "beef taco chili" enligt ett något modifierat recept på Tasteline (från boken Texmex från grunden av Johan Cramby)