de är sjukt snabba att göra, blir väldigt saftiga, kräver få moment, du kan göra en kaka till dig själv utan att behöva göra en hel sats som inte äts upp, de kan varieras i oändlighet, är sååå goda och det bästa av allt
Har länge haft lust att göre Pavlova utan vanlig socker- och idag var det dags. Skillnaden från vanlig maräng är att Pavlova har majzena i – vilket nog gynnade den här smeten med att få en [
Evelina valde pannkakstårta med lemoncurd, Creamcheesefrosting, hallon och chokladsås. Varva svala pannkakor med ovanstående frosting och citronkräm, blanda i lite tinade mosade hallon mellan lagren
D. e. h. ä. r. c. u. p. a. k. s. n. b. d. j. g. t. i. l. v. o. m. å. J. y. ,. f. K. (. 7. ). 1. 3. /. 4. ö. 5. 0. 2. -. H. C. M. V. S. R. B. G. °. L. O. F. a D. d l. s t
Jag föredrar att använda pastafärger när jag färgar bakverk, då det är väldigt drygt och gör inte att smet eller frostingar blir rinnigare (detsamma gäller pulverfärger)
I år tog jag ut svängarna lite mer när jag gjorde tilltugg till ett glöggmingel och bakade en mjuk, glutenfri, pepparkaka som jag täckte med en frosting gjord på mögelost och creamcheese
I chose to make a frosting of creamcheese, cream, stevia and cinnamon. Jag valde att lyxa till den och gjorde en frosting på färskost, grädde, stevia och kanel