Garnera med bären. 1200 g blandade bär, hallon och blåbär. 13 äggulor 50 g strösocker 1 vaniljstång 1 dl röd mjölk 2,5 dl grädde råsocker, till avbränning 200 g blandade bär, hallon och blåbärVispa äggulor, socker och innehållet som du skrapat ur vaniljstången
lägg bär i botten på formarna innan du häller i smeten, byt ut vaniljstången mot en kanelstång eller stött kardemumma om du vill ha en annan smaksättning eller smält 50 g choklad och blanda ner i grädd/mjölkblandningen så får du en chokladvariant
Dekorera med grädde och ev färska bär innan servering. strösocker och ev 2 dl vispad grädde samt färska jordgubbar eller andra bär till dekorering. strösocker och ev 2 dl vispad grädde samt färska jordgubbar eller andra bär till dekorering
Servera gärna med sorbet och bär. Sista dagen på jullovet idag, så här njuts det i fulla drag. Hela eftermiddagen ska spenderas åt att fixa och dona lite här hemma, koppla av och mysa
Servera gärna med färska bär. Cremé caramel är en klassisk dessert som passar till de flesta festliga tillfällen, både som en god avslutning på en trevig middag eller som dessert på julbordet
Servera dem gärna med färska frukter och bär. Cremé Catalana är traditionell Katalansk dessert med smak av citrus och kanel och som påminner väldigt mycket om Creme brulé
Dekorera enligt önskemål, förslagsvis med löv och röda bär av Odense Figurmarcipan. Gör bottnen så här Kavla ut mandelmassan till en tunn botten (ca 3 mm tjock och 24 cm i diameter) på ett bakplåtspapper