Creme bonjour cuisine recept recept

Lövbiff i vitlökssås

Lövbiff i vitlökssås

Receptet går naturligtvis att dubblera. 250 gram lövbiff, 1 tsk olja/smör till stekning, 1 burk Crème BonjourCuisine vitlök och örter, färska champinjoner, paprika, purjolök
Skink och champinjonpasta

Skink och champinjonpasta

Häll i cremebonjouren och låt detta bli varmt och blanda ihop med pastan. Recept lagat av Martina Kommentar
Thoorbears favoritkyckling

Thoorbears favoritkyckling

Tillsätt cremebonjourcuisine, kokosmjölk, finriven ingefära och koriander och rör om. 250 ml cremebonjourcuisine scharlottenlök (1 burk)
Catharinas skaldjurssås med pasta

Catharinas skaldjurssås med pasta

Häll ner Creme Fraiche och cremebonjour i lök/spad, rör om och låt bubbla försiktigt i ca tio min eller tills såsen känns lagom tjock
Kycklinggratäng

Kycklinggratäng

Jag såg ett recept på kycklinggratäng som verkade gott men jag omformade det mer till min egen smak och det blev riktigt riktigt gott

Laxpasta

- Cremebonjourcuisine vitlök och örter. Stek laxen och smula sönder i pannan, häll i cremebonjour och blanda samman

Skinkpaj med creme bonjour cuisine

tillsätt crème bonjourcuisine och rör om. 5 dl crème bonjourcuisine (vitlök och örter). Sätt ugnen på 225 grader

Lax i Crème bonjour sås

2 ½ dl crème bonjourcuisine med smak av Karl-Johan/champinjon. Skiva champinjonerna ganska tunt. Stek laxfiléerna så att dom blir gyllenbruna, ca 3-4 minuter på varje sida

Middagsvecka - Creme Bonjourkyckling med Stekt Rödlök, Quinoa & Ajvar

Det här är varken jättenyttiga eller onyttiga recept. Korvstroganoff med Chili & Citron, serveras med Vitlökspiffad Potatismos & Riven ostHet Ingefärswook på Kyckling, serveras med JasminrisKycklinggratäng med paprika, serveras med RisKrämig, Ugnsbakad chèvrelax med Sötpotatis CremeBonjourkyckling med Stekt Rödlök, Quinoa & AjvarDen supersnabba lyxpastanTimjangryta med ugnsrostade morötter och palsternackaFörst ut är

Laxrullar med spenat

1 förp Crème BonjourCuisine Vitlök och Örter. Blanda spenaten med 2 msk matlagningsfraiche. Salta lätt på laxen och bred på spenatkrämen

Tuna casserole LCHF

Blanda ihop kryddorna med grädden och creme fraiché. creme fraiché. 3 avrunna burkar med tonfisk i olja (300 g burkar)2 dl grädde1 dl creme fraiché (grädde och creme fraiché kan bytas ut mot ett paket "créme bonjourcuisine svamp" blandat med 1 dl vatten)1 burk champinjoner (300 g)1/4 tsk curry1/5 tsk paprikapulver1 1/5 tsk worchestershire sås1 halv kub hönsbuljongNågra droppar tabascoSalt & pepparSmörriven ostGör så här. 1 dl creme fraiché

Ris occh kasslergratäng

Blanda grädden och Créme bonjour och häll det sedan över risblandningen. 1 burk Créme BonjourCuisine Indian curry

Kycklingpaj

Vänd ner Crème Bonjouren så att allting blir en härlig gegga. Jag brukar dela upp fyllningen i två skålar och ta två olika smaker på Crème Bonjouren så att det blir lite variation på pajerna