2 ½ dl crème bonjourcuisine med smak av Karl-Johan/champinjon. Skiva champinjonerna ganska tunt. Stek laxfiléerna så att dom blir gyllenbruna, ca 3-4 minuter på varje sida
Det här är varken jättenyttiga eller onyttiga recept. Korvstroganoff med Chili & Citron, serveras med Vitlökspiffad Potatismos & Riven ostHet Ingefärswook på Kyckling, serveras med JasminrisKycklinggratäng med paprika, serveras med RisKrämig, Ugnsbakad chèvrelax med Sötpotatis CremeBonjourkyckling med Stekt Rödlök, Quinoa & AjvarDen supersnabba lyxpastanTimjangryta med ugnsrostade morötter och palsternackaFörst ut är
Vänd ner Crème Bonjouren så att allting blir en härlig gegga. Jag brukar dela upp fyllningen i två skålar och ta två olika smaker på Crème Bonjouren så att det blir lite variation på pajerna