Gör en skåra längs hela falukorven och fyll i Crème bonjour osten. 1 crème bonjour - Soltorkade tomater. 2 dl crème fraiche - Soltorkade tomater och fetaost. 1 crème bonjour
Lägg de i en ugnsfast form, lägg hackade tomater och grillade paprikor över. Kycklingfilé med soltorkade tomater och taco-ostsås 6-8 p. 1 burk soltorkade tomater. 1 burk Cremebonjour ost med taco-smak. 1 burk soltorkade tomater. 1 burk Cremebonjour ost med taco-smak
Strimla de soltorkade tomaterna och lägg i stekpannan tillsammans med löken och vitlöken. 6-8 st soltorkade tomater. 2 msk crème bonjour vitlök. 1 msk tomatpuré. Tillsätt grädde, crème bonjour och tomatpuré låt sedan puttra 2-3 minuter. 6-8 st soltorkade tomater. 2 msk crème bonjour vitlök. 1 msk tomatpuré
Ha kvar stekskyn i pannan och häll på creme fraiche och mellangrädde, jag hade lite soltorkade tomater kvar som jag hällde i och smakade av med balsamvinäger och koka ihop
Blanda grädde, mjölk, kvarg, fond, crème bonjour och sambal oelek i en bunke. Finhacka de soltorkade tomaterna och häll ner dem bland löken låt fräsa några minuter
a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)