Creme dragon recept

Dragonkryddad Crème Fraichesås

Dragonkryddad Crème Fraichesås

Rör sedan ihop creme fraichen med reduktionen. När det finns någon vid matbordet som är äggallergiker, då väljer jag att servera en crème fraichesås smaksatt med dragon till köttet istället
Dragon och basilikasås

Dragon och basilikasås

Vispa ner grädde, mjölk och creme fraiche. Rör ner dragon och basilika. En fantastiskt god sås med dragon och basilika ( ca 5 dl sås ). Ca 2 tsk dragon torkad. 1 dl creme fraiche 34%. Ca 2 tsk dragon torkad. 1 dl creme fraiche

Dragon torsk

2 msk dragon. 2 dl creme fraiche franska örter. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka löken och paprikan och krydda sedan med citronpeppar
KYCKLING I UGN MED DRAGON & FRANSK SENAP

KYCKLING I UGN MED DRAGON & FRANSK SENAP

Kyckling med dragon- & senapssås. Pressa i vitlök och i med den torkade dragonen. 2 dl creme fraiche. 2 tsk dragon. 2 dl creme fraiche. 2 tsk dragon
Kycklinggratäng med smak av dragon

Kycklinggratäng med smak av dragon

Efter allt påtande i jorden kalasade vi på krämigaste kycklingratängen med smak av dragon. Stek kyckling (krydda med salt, peppar och dragon) och sedan bacon (låt det rinna av på ett papper)
Kycklinggryta med dragon och dijonsenap

Kycklinggryta med dragon och dijonsenap

Blanda grädde, kycklingfond, creme fraiche, dijonsenap, kinesisk soja, salt och dragon i en bunke. 2 dl creme fraiche. 2 tsk torkad dragon