Koka ihop alla ingredienser tillsåsen. (Bild på min favoritkassler hittar du HÄR >>) Jag brukar alltid ha en bit i kylen för det är så gott och går snabbt att tillaga
Rör ner crème fraiche och grädde och låt koka upp. ex kassler eller rökt skinka. Någon nyårsmat kommer vi inte att bjuda på idag, det blir istället en kanoners pastasås där du antingen kan ta hand om eventuella rester från julskinkan eller kocka med t
Rör samman alla ingredienserna tillörtsåsen och smaka av den med salt och peppar. Rör samman alla ingredienserna till marinaden, häll den över köttet och täck med lock
Rör vitlöksost, crème fraiche, persilja och pressad vitlök till en sås och skiva kasslern. Ställ kasslerskivorna med sås emellan på smördegsbottnen så kasslern ser hel ut
Blanda cremefraiche, vatten och soja i pannan. Hur som haver bjuder jag här på ett riktigt gott tips på en rätt med kassler som passar lika bra som vardagsmat som till bjudmat