Koka upp crème fraiche tillsammans med buljongtärning och vatten i en kastrull. 600 g torskfilésalt och peppar2 dl crème fraiche1 fiskbuljongtärning1 dl vatten1 kruka dill1 citron250 g broccoli
4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dill till servering Lägg till i inköpslistan
Servera med potatismos, kokta grönsaker och en klick créme fraiche. Det är receptet tycker jag är ett bra och nyttigt alternativ till vanlig ströbrödspanerad fisk
Bred ett lager med créme fraiche på varje torskfilé. Du behöver4 portioner4 torskfiléerÖrtsalt & svartpepparFiskkrydda1 burk créme fraiche paprika chili3 dl krossade cornflakesGör såhärSätt ugnen på 180 grader
Här kommer ett recept jag hittade i DN, mycket smarrigt. Skönt med "vanlig mat" efter allt Grekiskt. ). Torskfilé med spenatkräm, rädisor & räkor 11 propoints