Uteslut även svampen om du inte gillar det, fyllningen räcker då kanske inte till alla pannkakorna. Lägg i riven ost och ta bort från värmen, rör om lite då och då tills osten har smält
Jag har turen att arbeta extra i en ostbutik så fick med mig lite goda ostar där som jag kunde lägga i fyllningen, annars kanske det är lite lyxigt att slänga i en hel Saint Marcellain färskost i fyllningen, men fruktansvärt gott
Strö över ost och lägg på delade tomater. Fördela fyllningen på pannkakorna och rulla ihop. Gratinera i 15 minuter tills osten fått fin färg. 5 dl riven ost
Låt smeten svälla medan du gör fyllningen. Lägg på en klick fyllning och rulla ihop pannkakan. Strö över ost och gratinera i 10–15 minuter. 2 dl riven ost
Gör fyra fyllda plättar och på med riven ost. Det blir 4 crêpes med fyllning och 8 plättar över till hungriga barn. 3 dl riven ost. In i ugnen i 225 grader tills osten smält och fyllningen är varm, ca 12 minuter
1cirka 100 g riven ost till gratineringSätt ugnen på 200°. 1Fördela fyllningen på crêpesen, rulla ihop och lägg dem sedan på ett ugnssäkert fat. 1Strö över riven ost och gratinera i ugnen tills osten fått en fin färg, cirka 10 minuter
Lägg ut crêpesen och fördela fyllningen mitt på dem. Strö över lite riven ost. riven ost. Lägg mjölet i en skål och tillsätt vatten, lite i taget, under omrörning
Crepes med ost & skinkfyllning – Glutenfria och med vanligt mjöl. Tänkte bjuda dig på ett recept på dessa crepes, eller franska pannkakor som det också heter