De här rullarna blev såååå goda. Det var längesen jag lagade min favvo-maträtt. Rullarna. ). Denna gång blev det en vegetarisk fyllning av dessa härliga gröna edamamebönor och smörstekta champinjoner och shiitake
Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Grädda pannkakorna/crepes i en mindre stekpanna. Förbered smeten till crêpes. Smält matfett i en kastrull (behövs ej med flytande matfett) och rör ner mjölet
Lägg mjölet i en skål och tillsätt vatten, lite i taget, under omrörning. Rör tills smeten är slät. Tillsätt äggen, ett i taget, och till sist mjölk och margarin
Servera genast Crepes smet. Grädda 8 ljusa, lövtunna pannkakor i en crepespanna eller tunn stekpanna med teflon, på medelhör värme. Fördela fyllningen på 8 crepes rulla ihop och lägg dem på ett ungssäkert serveringsfat
Fick det här receptet av en facebookvän, som jag för övrigt träffade under shoppingturen i Luleå. Det kommer inga exakta mått eftersom jag freebasade och gjorde en variant utan vin och svamp, en vegetarisk variant och en med alla ingredienserna nedan