Det här receptet är en variant på cupcakes från Leilas "A piece of cake". Härlig konsistens från vallmofröna och en fantastisk friskhet från de ekologiska citronerna
Minicupcakes med en liten gömma av chokladtryffel kan få vem som helst på gott humör. Ingredienser 190° 10-12minHallonmuffins125 g vetemjöl125 g socker2 ägg125 g smör1 dl hallonsyltCitronfrosting200 g färskost50 g margarin1 dl florsockergul karamellfärg3 msk citronsaft alt citronessens efter smakChokladtryffel100 g mörk choklad1 dl grädde1 msk smörVispa smöret och sockret poröst
Friska och goda cupcakes som är väldigt lättbakade. Blanda ner skal och saften från citronerna. Jag använder alltid en muffinsplåt när jag bakar cupcakes och muffins, det gör att de håller formen bättre
Syrliga CitronCupcakes med Maränger och Citronfrosting Syrligt,söta cupcakes fyllda med en lemoncurd och toppade med en len citronfrosting och maränger
Mamma älskar citron så då gjorde jag dessa lemonadcupcakes som består av citronmuffins fyllda med lemon curd, toppad med en fluffig maräng som jag brände av
Cupcakes. Fick grym lust, obs, att baka, inte äta cupcakes på tisdag. Där stod jag sen, bland mina fina cupcakes och undrade vad fan jag ska göra med dem
Rör ner smält smör, mjölk, passionsfrukt och rivet citronskal. Bred frostingen på cupcakes och garnera med små guld och silverkulor, kolakulor eller strössel
Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Droppa i lite citronsaft och karamellfärg. 5 dl strösocker1 tsk vaniljsocker2 dl ekologisk mjölk 3%1 st citron, skalet4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 nypa salt. 100 g smör100 g vit chokladca 1,5 dl florsocker200 g färskost1 tsk pressad citronnågra droppar karamellfärgNär det står varmluftsugn i receptet men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen på din ugn med runt 20- 25 grader så blir det bra