Gjorde det lite enkelt för mig igår och bakade cupcakes istället för tårta. Fyll 12 cupcakes formar till 2/3 och grädda 175 grader varmluft i 15 minuter. 1 dl hallon 2 ägg ekologiska. 12 cupcakes formar. 1 dl hallon
Cupcakes är inte riktigt min grej egentligen. Nu har jag i alla fall gjort dessa gulligulliga kakor, därför att choklad och hallon är ju supergott tillsammans
Spritsa ut på cupcakesen. Mosa det med hallonen och lägg tillbaka i muffinsen. Cupcakes med hallonfyllning och smultrontopping, 12 st175 g smör el margarin200 g mörk kvalitets choklad (Kallari 75%)4 ägg2 dl strösocker2. 5-2 dl hallon (jag tinade frysta)Topping0. Cupcakes med hallonfyllning och smultrontopping, 12 st
Igår gjorde jag cupcakes som består av vitchoklad muffins toppad med len Hallon frosting. Igår ville inte min hallonfrosting vara på min sida utan skar sig direkt när jag la i hallonen, vispade och vispade men det ville inte ge med sig
Men eftersom Matilda inte gillar mörk choklad fick det bli halloncupcakes med vit chokladfrosting. ) När det gäller cupcakes gillar jag mest när det är mycket choklad i dom, gärna mörk
Minicupcakes med en liten gömma av chokladtryffel kan få vem som helst på gott humör. Ingredienser 190° 10-12minHallonmuffins125 g vetemjöl125 g socker2 ägg125 g smör1 dl hallonsyltCitronfrosting200 g färskost50 g margarin1 dl florsockergul karamellfärg3 msk citronsaft alt citronessens efter smakChokladtryffel100 g mörk choklad1 dl grädde1 msk smörVispa smöret och sockret poröst
Låt gärna dessa cupcakes stå i kylen ett par timmar innan servering. Spritsa på frostingen (använd en stor tyll, helst) och dekorera med ett hallon på toppen