Tillsätt en halv tsk fisksås och smaka av med socker och pressad lime. Stek currypasta med olja i en gryta i 30 sekunder. 5 tsk röd currypasta. 1 tsk fisksås
En skätt fisksås i är också gott. Jag brukar alltid börja med att fräsa kycklingen ihop med hackad vitlök och hackad chilipeppar och någon tesked röd currypasta sedan tar jag upp kycklingen och wokar grönsakerna, några i taget (sockerärtor och haricot verts läggs i allra sist)
I receptet skulle det vara ½ tsk röd currypasta. Det är inte jätteofta i gör mat hemma med currypasta och jag kände att det var helt onödigt att köpa en burk med något som man bara ska ha ett uns av
Blanda ner fisksås, kokosmjölk, råsocker, massaman curry, och röd currypasta. Ska nog ta mig en titt i min alltför stora "testar-hög" på nya rätter Thai massaman med kyckling6 personer 6 kycklingfiléer4 msk thailändsk fisksås6 potatisar 1 liter kokosmjölk4 salladslökar4 msk råsocker2 lime4 vitlöksklyftor4 msk massamancurry4 task röd currypasta2 röda paprikor i bitarsuger snapsCashewnötter Gör så här. 4 msk thailändsk fisksås
Fräs currypastan, vitlök och ingefära i några sekunder i lite olja i en tjockbottnad kastrull. Pressa över en halv lime och smaka av med ev mer fisksås
Bra att ha hemma är en bra grön currypasta som är utan tillsatser och socker. Man kan använda fisksås för att smaksätta grytan med om man vill men var medveten om att fisksås oftast innehåller socker
Hacka lök och vitlök och fräs i olja tillsammans med röd currypasta i en kastrull. Häll på vatten, sweet chilisås, kycklingfond, fisksås och jordnötssmör och låt koka upp