Tillsätt currypastan och häll i kokosmjölken. 4 tsk gröncurrypasta. 4 tsk gröncurrypasta. Och nu till någonting som så här i efterhand skulle gjorts lite annorlunda… Jag skulle ha bytt ut nötkött till kyckling och de rostade jordnötterna till torrostade
Barnen älskar också denna maten, väldigt mycket faktiskt, men när de ska äta den så minskar jag på currypastan något för detta mina vänner, detta är en middag med sting, minst sagt
1 msk msk currypasta, gröncurrypasta, grön. 2 tärning tärning grönsaksbuljonggrönsaksbuljong. Ingredienser Antal portioner - + 400 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé 150 g g Norska Räkor, skalade Norska Räkor, skalade 5 dl dl vatten vatten 1 burk burk kokosmjölk kokosmjölk 1 msk msk currypasta, gröncurrypasta, grön 1 st st citrongräs citrongräs 4 msk msk fisksås fisksås 2 msk msk sesamolja sesamolja 1 msk msk sesamfrö sesamfrö 8 st st champinjon champinjon 1 st st ingefära, färsk ingefära, färsk 1 st st lime lime 1 pkt pkt babyspenat babyspenat 120 g g vattenkastanj vattenkastanj 0 salt salt 2 tärning tärning grönsaksbuljonggrönsaksbuljong
Currypasta. Lägg i grönsakerna före köttet om de tar lite tid att koka, som t. Den här currypastan används till curry på kyckling, fisk, skaldjur och fläsk
Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite mer currypasta. Receptet kan varieras genom att lägga till grönsaker efter tycke och smak eller genom att byta ut kycklingen mot tofu, quorn eller grönsaker
Blanda i gröncurrypasta,pressa i vitlöken och i med ingefäran. Smaka av med fisksås och kanske mer av currypastan, beroende på hur stark ni vill ha den