Kardemumma, kanel och färsk koriander är andra bra exempel på kryddor som jag kan längta efter att få äta, men jag får sällan ett sug efter säg paprikapulver, oregano eller spiskummin…undra varför det är så
Rör i koriander på slutet och servera direkt. 1 knippe färsk koriander, hackad. Efter några minuter tillsätt den röda löken, kryddor och currypasta, fräs runt i ca 5-8 minuter
Garnera med koriander och servera eventuellt med ris. 1 msk currypasta, röd eller grön. 3 msk korianderblad. Tillsätt chili och currypasta och fräs ca 1 minut. 1 msk currypasta, röd eller grön. 3 msk korianderblad
Blanda i koksmjölk och currypastan. Strö rikligt med färsk koriander över. 1 nät färska musslor1 burk kokosmjölk6 dl hönsbuljong1-2 msk thailändsk grön currypasta (mängd beroende på hur stark man vill ha soppan)2 schalottenlökar (medelstora)2 vitlöksklyftor1 stjälk citrongräs1½ lime - saften frånFisksåsFärsk korrianderNeutral oljaSkölj och rensa musslorna. 1-2 msk thailändsk grön currypasta
Rör ner curry, currypasta, ingefära, kikärter, soja, koriander. Detta i kombination med att ena blogghalvan har varit nästan ohanterligt sugen på koriander och lime i flera veckor, gjorde att det fick bli en variant på curry till middag
Skölj och finhacka koriander och chili. Blanda ihop currypasta med fisksås i en skål och lägg ner laxkuberna för att marinera 10 min. 3 tsk Grön Currypasta. 1 st krukor Koriander - färsk
Hetta upp en stekpanna och ha i kokosolja och currypasta. Koriander. ca 1 dl koriander, grovhackad. 1 tsk röd currypasta. - Kokos – och linskräm med rostad butternut, rostade kokoschips, vitlök, lime och koriander (klick) 2 mogna avokados
Hacka koriandern grovt, även rötterna. Det här är min variant av Gaeng Kari som jag steker i olja med limejuice, currypastan får då djupare smak och bättre hållbarhet