Servera med äggnudlar och wokgrönsaker. I receptet skulle det vara ½ tsk röd currypasta. Det är inte jätteofta i gör mat hemma med currypasta och jag kände att det var helt onödigt att köpa en burk med något som man bara ska ha ett uns av
4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk röd currypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
500 g wokgrönsaker. 5 msk currypasta. 250 g äggnudlar 400 g lövbiff strimlad 500 g wokgrönsaker Findus 1 msk rapsolja 1 st kokosmjölk 500 g, Santa Maria 1. 5 msk currypasta röd 1 st citron rivet skal 1 st vitlöksklyfta riven 1 tsk salt 1 dl cashewnötter rostade och grovhackade Det här behövs till 4 port
Rör ner currypastan och späd med kokosmjölken. 500 g wokgrönsaker. 1-2 tsk röd currypasta. Bryn kycklingfilén i mindre bitar och när de börjar bli klara tillsätt wokgrönsakerna och låt steka med 5-6 min. 500 g wokgrönsaker. 1-2 tsk röd currypasta
När det är brynt, ha i currypastan och sambal oelek och låt bryna med en stund. Lägg över i en djup gryta och häll lite vatten i pannan och vispa runt lite för att få med currypastan och sambal oeleken