Lägg över majonnäsen i en skål, blanda med avrunnen yoghurt/crème fraiche och grovrivet äpple. 1 - 2 dl turkisk/rysk yoghurt eller crème fraiche. 1 litet äpple
Lägg över majonnäsen i en skål, blanda med avrunnen yoghurt/crème fraiche och grovrivet äpple. 1 - 2 dl turkisk/rysk yoghurt eller crème fraiche. 1 litet skalat och grovt rivet äpple
Blanda ned curryn innan du häller på crème fraiche, vatten, buljongtärning och tärnat äpple. 2 dl crème fraiche. 1 äpple. 2 dl crème fraiche. 1 äpple 4 torskfiléer, ca 500 g Salt, peppar
Skala, kärna ur och finhacka äpplet. Vispa ner crème fraiche och låt såsen koka upp på nytt. Fräs lök och äpple i matfett tills löken är mjuk utan att ha fått färg
Äpple och currysås. Riv äpple på små hålen på ett rivjärn. Äpple och currysås. 1 rött äpple. 1 rött äpple. 3 Olika grillsåser som kommer testas framöver
1 dl cremefraiche. 1 finrivet äpple. Förbered potatisen. Baka bakpotatis i en timme i 175 grader. Eller ugnstek ca 10 potatisar i klyftor eller skivor i olivolja på 200 grader i 30 minuter
Tärna äpplet och blanda med sill, currysås och kapris. ½ äpple, skalat och urkärnat. Hacka laxen och blanda med ost, creme fraice, pepparrot och gräslök
Klicka på currysås och låt den smälta. Kärna ur äpplena. Skär lax och äpple i tärningar och stek i smör i en annan panna 2-3 min. 2 st äpplen. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche