Lagade lunch till mig och barnen idag. Och om ni har barn under 1 år, som inte får äta spenat - missa inte tipset nedan. Tips 1. Tips 2. Tips 3. Och om ni har barn under 1 år, som inte får äta spenat - missa inte tipset nedan
Ett tips är att när du har kokat klart pastan och häll av det mesta av vattnet så brukar jag låta silen med pastan hänga över kastrullen som jag kokade pastan i, hälla ned pastan samt lite av vätskan i stekpannan där du har det du stekt och röra om allt så det blandar sig då blir det lite mer "såsigare" pasta (vattnet fungerar som en redning då det är stärkelse i vattnet från pastan) och pastan suger i sig alla smaker från pannan som en svamp
Sambon drog iväg mig på en liten överraskningsutflykt till Karlskrona tillsammans med barnen där vi åt lunch på Restaurang Utkiken och sedan mumsade på glass från Glassiären innan vi begav oss hemåt igen
(Mina tips finns med). Tips. Tips. Tips. Tips. Här kommer dock en rätt jag gjorde nyligen, ett snabbt mattips som jag hittade på nätet från en äldre utgåva av ICAs Buffé nr 9, 2011,
Tänkte ge er några tips på hur ni kan bulka. Ät 5-6 måltider om dagen, minst 3 stora (frukost, lunch och middag) – stora portioner, och glöm inte mellanmål mellan måltiderna