Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Skär upp steken med en vass kniv mellan skårorna i den spröda och knapriga svålen. Stick in en köttermometer och lägg köttet medsvålen ner i en ugnsfast form
Skär upp steken med en vass kniv mellan skårorna i den spröda och knapriga svålen. Stick in en köttermometer och lägg köttet medsvålen ner i en ugnsfast form
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också