Mixa allt utom vattnet, jag använde en gaffel för att mosa dadlarna och sedan tillsatte resten. Tillsätt vatten om det behövs för att få de riktigt kladdiga
Ta ut glassen en stund så att den blir tillräckligt mjuk att jobba med. När du är nöjd med glasslagret lägger du på en kaka på toppen, klämmer försiktigt ihop så att den fastnar
Arbeta ihop till en deg. Ta upp degen på mjölat bakbord och deladen i tre bitar. Strö på socker och kanel på degplattorna och rulla ihop dem från långsidan
Densöta pannacottan möter desaltsöta nötterna. Ojojoj, det här är nog den godast pannacottan jag ätit, med karamelliserade pekannötter som har lite flingsalt i sig
En syrligt god brytningen till densöta vita chokladen. Efter lektionen i choklad för några veckor sen så var jag och Sara sugna på att leka med de färdiga skal som vi har i skolan
Dela. Ekologisk Barn- & Familjemat – Gröna söta monstermuffins. En del kombinationer kan tyckas konstiga men det här funkar faktiskt och det är perfekt när man vill smyga in lite mer grönsaker i kosten på ett roligt sätt
Den där blandningen av sött och salt som man får när man karamelliserar nötterna i råsocker och flingsalt passar så otroligt bra tillsammans med densöta kolasmaken från pannacottan
använde jag). Dela bottnen i hälften. Börja med att vispa dulce de leche och grädde på låg hastighet tills de blandats ihop väl, höj sedan hastigheten och vispa fluffigt
Blanda med de övriga ingredienserna till semlan. Blanda till en elastisk deg. Koka upp apelsinjuice och skal, blanda ner mandelmassa och hackad choklad, och rör runt till en slät kräm
Blanda ner de torra ingredienserna och äggulorna. Den får vara lite lös, men inte kladdig. Det är viktigt att du inte öppnar ugnen i onödan, eftersom värmen då försvinner ut, det blir längre baktid och du riskerar att bullarna blir torra