Om du har en större bjudning så kan du förbereda glasen/skålarna dagen innan men toppa desserterna med havreflarnen precisinnanservering då de anats blir mjuka
De är dock perfekta för att servera en och annan desserti. Börja med att skala, kärna ur och klyfta päronet så du får ner en klyfta per snapsglas plus att det det finns utrymme för moussen
Elinfickfixadesserten medans jag fixade varmrätten. Och den godaste fläder "saften" kommer ifrån Brunneby, det är en glaskflaska, extra koncentrerad utan konserveringsmedel
Frukten som legat isangrian kan också serveras som desserttillsammans med litevispad grädde. Blanda till en sangria redan idag och servera den som en läskande, kall fördrink eller sommardrinki stora glas eller ivinglas
Till efterrätt bjöd jag After eightpäron som jag knappt tror jag har ätit sedan jag var barn, vilket är synd för det är både en enkel dessert och mycket god
Detta har jag serverat på ett fat/skål eller iglas. Jag har en underbar och mycket lättgjord dessert att bjuda på, som faktiskt även fungerar alldeles utmärkt till mellanmål
Tisdag som det var i går, krävde ju så klart dessert, så det fick det bli. Det fick även blilite gott iglasetfaktiskt, det var dock en litenpiccoloflaska och jag har ju semester
Dessert är inget måste, men känner man för något att avrunda med finns en hel del som lockar på menyn, vad sägs om karamellkokt päron med lingonparfait, kolasås och mynta