Det var ju så gott och jag ville avsluta min lilla tacofest här på bloggen med en dessert. Jag lät den också inspirerar av det mexikanska köket och gjorde dem som jag tror en mexikanare hade gjort den
mat, varje dag är olik som, grekisk, mexikansk, skaldjur och spansk. Lite dessert. Utöver maten finns dessert och fruktbord och det är här man kan frossa om man gillar godis, bakverk och glass och frukt
Ja, sommaren och grillsäsong är ju helt klart synonymer, men det finns ju många andra maträtter man kanske gärna förknippar minst lika mycket med sommaren, för att inte prata om alla goda desserter och sommarfikor
I kategorin Årets mest kärleksfulla dessert sopade Elins mellantjej banan med den här fina cheesecaken som hon bjöd på i november under den där Londonhelgen jag nyss skrev om
Och så var det dags för dessert. Puta Madre har endast tårta som dessert, men det finns många sorter att välja på, allt från syrlig Limoncellotårta till tyngre varianter såsom den choklad- och chilitårta som jag valde
Steve tog dessert men jag nöjde mig med en kopp starkt kaffe. Efter middagen hade vi egentligen planerat att åka hem men när vi passerade en mexikansk restaurang på väg till busstationen beslöt vi oss för att ta ett par paraplydrinkar
Lägg kaffe och kanel i ett kaffefilter. Häll 1 l vatten i kaffebryggaren och brygg kaffet. Blanda mjölk, kaffegrädde, kakao, farinsocker och vaniljsocker i en kastrull och hetta upp på låg värme under omrörning, tills allt är väl blandat och sockret har smält