Det här har jag hemma vad kan jag laga recept

Det godaste jag ätit på länge

Det godaste jag ätit på länge

Dethar ju pratats en del om dethär med köttfri måndag senaste månaderna/året som en del av en mer miljövänlig respektive hälsosam livsstil
Det här med mat

Det här med mat

Således hardet varit sonen, jag å hundungarna hänna hemma. Jag älskar långkok, bröd, husmanskost (men inte all, har lite svårt för bruna bönor å fläsk) , fisk, solvarma tomater, starka kryddor, olivolja, koriander, stekt strömming med potatismos, empenadas, raggmunk, varmrökt lax, biggans böcklingspastej, Germans diablosar och en massa mer

Fifan vad brun jag är!

Det är ju skitkul och fixa med sånt här alltså. Ni som hardet framför er, BE PREPARED säger jag. ) Jag börjar dock se en ände på spektaklet även om det värsta spektaklet sker imorgon

Här lagas kantonesisk mat från grunden

Det är måndag, den enda dag i veckan restaurang Noodle House har stängt för gäster. Xue Zhien Li säger att det är svårt att byta ut eller ta bort någon av rätterna eftersom det alltid finns minst en gäst som har just den som favorit

Jag har nästan badat

Så nu sparas det rigoröst här. Mitt i allt det där passade jag på att ringa hälsocentralen eftersom jag fortfarande har ont i huvudet
Vad blir det för mat ?

Vad blir det för mat ?

Därför harjag försökt mig på att lagadet själv några gånger härhemma,. och jag känner mig ärligt talat ganska trött på både köttfärssås och tacos vid dethär laget

Det här med uppfostran..

Jag vill gärna höra era åsikter om just detta eftersom man kanskekan få lite tips och råd från er andra föräldrar om hur ni gör, vad ni har för regler, har ni straff etc
Pulled entrecote – vad är det annars?

Pulled entrecote – vad är det annars?

dethär är till judomammas brorsa. Gör så här. – ”nej vi har redan ätit, vi åt hemma hos brorsan. Det vill säga sex-åringar som har judoträning