Så var det lördag igen, då brukar jag dela med mig av ett recept på något litet sött och gott. Idag ser det tyvärr annorlunda ut hos många, godis har blivit något både stora och små äter alla veckans dagar
Ja, min Vipassanavistelse… enklast är nog att ta det dag för dag. Centret håller på att byggas ut och man ska bygga meditationsceller i skogen och samma dag som vi åkte revs ens köket ut så det händer grejer
Kan väl säga att detta fortfarande är en prototyp och behöver förfinas något. Balmsamvinägern kokades med socker och sen fick den ett gelantinblad i sig för att kunna stelna fint runt bollen men det funkade inte något vidare då endast ett tunt lager stannade kvar
Det är jag som är Lina, helt enkelt. Mina andra stora passioner i livet är matlagning, svampskogen & ALLT som har med loppis, secondhand & antikt att göra
Det är så jobbigt att se när hon försöker säga något och ut kommer bara ett "mmmmm"Dessutom klarar hon inte av att skriva heller, vilket visade sig när vi hade "livet efter transplantation" samtalet (vilket för övrigt var ett väldigt informationsrikt samtal med mycket bra info och som jag skriver mer om nästa gång) med sjuksköterskan och hennes anteckningar kan hon inte ens själv läsa
Och där tog min resa i ”Det stora tårtslaget” slut Enligt mig helt fel beslut av juryn. De kommande veckorna kommer det att dyka upp lite inlägg från de olika programmen och även de recept jag inte hunnit lägga ut