efter hand och rör ihop tills du får en smidig deg nog för att kunna kavla ut. Har aldrig tänkt på att det ju går att baka egna digestivekex och då så att de också är både gluten- och laktosfria, men det är faktiskt hur enkelt som helst med mixer
Arbeta snabbt ihop till en grynig massa, tillsätt sedan mjölk och forma en deg. Knäckebröd - Goda Små KnäckePåskkakor - Småkakor Av MördegFlarnrullar - Knäckflarn Med Grädde Och CognacEnkla Kakor - Mördegskakor – BragoStruvorCheesecake Med Mascarpone Och Chokladfudge Ingredienser
Tryck ut degen i en pajform och ställ kallt tills tofféen är färdig. 15 digestivekex. Lägg den oöppnade burken (ta bort pappret först) med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten
Häll i det smälta margarinet och kör till en smulig deg. 12 Digestivekex. Sätt ugnen på 200 grader. Smält Milda mat- och bakmargarin och krossa kexen grovt i en matberedare
Botten består av både digestivekex och pepparkakor, den lena fyllningen är smaksatt med apelsin och ovanpå detta ligger ett crème fraichetäcke som sötas med florsocker
Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 200 g digestivekex. Lägg den oöppnade burken med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten