Som sagt så har jag hittills varken lyckats hitta ett bra recept på veganska savoiardikex, eller färdiga att köpa så jag tänkte istället försöka hitta på en variant gjord med digestivekex
Fyllningen består av Cheesecakefyllning med krossade digestivekex och blåbär. Krossade digestivekex. Fyll formarna med lite av smeten och strö över krossade digestivekex och lägg i några bär
10 digestivekex. 10 digestivekex 100 g 70%-ig mörk choklad. Så där ja, då är julen på plats i det Mårtenssonska hemmet, stjärnor lyser i fönsterna, tomtarna är utplacerade och granen påklädd
digestivekex (10 st). Dulce de leche. Koka burken oöppnad i en kastrull som rymmer mycket vatten så att det täcker hela burken, låt småkoka i 2-3 timmar beroende på hur tjock kola du vill ha, fyll på med vatten om det behövs
60 g digestivekex. 160 g jordgubbar1/2 msk socker50 g mascarpone1/2 dl vispad ekologisk gräddeKrossa digestivekexen och blanda med smält smör. 60 g digestivekex
Bär och digestivekex/havrekakor. Tänkte börja med att bjuda på en god dessert som jag fick hos Jenny för ganska länge sedan och som sedan har blivit en favorit hos mig
Krossa Digestivekexen i en mixer. 180 g Digestivekex. 180 g Digestivekex. Botten. Täck botten på en löstagbar form (med en diameter på 24 cm) med bakpapper