Den här smaskiga kakan åt vi på midsommar med vaniljsås. Tillsätt vaniljen. Vaniljsås. 350 g digestivekex150 g smören halv vaniljstångFyllning. 100 g vit chokladett paket (200 g) Philadelphiaostett paket (250 g) Kesella3 ägg½ dl socker½ liter jordgubbarSmula digestivekexen (ett tips är att lägga kexen i en liten plastpåse och sen krossa med en kavel). 4 dl mjölk2 tsk potatismjöl2 msk råsockeren halv vaniljstångett äggVispa ihop alla ingredienser i en kastrull på svag värme tills det blir tjockare. 350 g digestivekex
250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. 2 digestivekex. Receptet gäller för 4 port 250 g färska hallon 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj 2 digestivekex
Vispa ost, kesella, socker och vaniljsocker krämigt i en bunke med elvisp. Idag tänker jag istället ge Er ett underbart recept på en ganska vanlig vanilj kaka men som med den här blåbärsrippeln kommer till nya nivåer