400 g rumsvarm Philadelphiaost. Botten. Smält smöret och tillsätt övriga ingredienser, blanda ordentligt och tryck ut degen i en form med löstagbar botten, 24 cm i diameter
Lägg digestivekexen i en matberedare och hacka sönder kexen så att de blir finfördelade, tillsätt smöret i kuber och kör tills allt blandat sig (har du ingen matberedare krossar du kexen och smälter smöret och blandar ihop)
Mixa digestivekex och smör och tryck i en smord form med löstagbar botten. 12 digestivekex (halvt paket). 400 g philadelphiaost. citroncheesecake, citrongelé 12 digestivekex (halvt paket). 400 g philadelphiaost
Vispa Philadelphiaost, kesella, strösocker och fröna ur en urskrapad vaniljstång krämigt i en skål. 200 g Digestivekex200 g Maryland cookies2 msk kakao125 g smör2. 5 dl kesella400 g Philadelphiaost1 dl strösocker1 st färsk vaniljstång3 st ägg200 g mörk choklad, 70 %Till serveringKakao (att pudra över)Grädde och färska bärSätt ugnen på 175 grader
Mixa digestivekex till smulor. Vispa ihop philadelphiaost och strösocker. 150 g digestivekex. 340 g philadelphiaost. 150 g digestivekex. 340 g philadelphiaost
200 g digestivekex. 16 dl (600 g) crème fraiche 200 g naturell färskost, till exempel Philadelphiaost. 1200 g naturell färskost, till exempel Philadelphiaost
150 g digestivekex. 200 g philadelphiaost eller annan cream cheese. Botten. Mixa kexen till smulor, blanda i smöret och tryck jämnt ut i formen (med löstagbar kant)
Jag använde mig av digestivekex som innehåller små jordgubbsbitar, gjorde säkert sitt för smaken. 400 g philadelphiaost. 12 st digestivekex. Smula ner 8 st digestivekex i botten på en stor pajform (Eller två små). 400 g philadelphiaost. 12 st digestivekex
Krossa digestivekexen och smält smöret. Blanda sedan i vaniljaroma och philadelphiaosten. Blanda smöret med digestivekexen och häll i en löstagbar form och platta till