Jag la upp en bild på en underbar glutenfri cheesecake på facebook (Flink på Glutenfritt) för ett tag sen men gav er inte receptet som kommer från Leila Lindholm, fast jag har använt glutenfria digestivekex i botten givetvis och så är jag otroligt förtjust i citron så jag använde två stycken i min cheesecake
Vid servering så anordnar du i glas med blandade färska bär och grovkrossade digestivekex. 250 gr vaniljkesella. Ca 15 st digestivekex. 250 gr vaniljkesella. Ca 15 st digestivekex
Servera paketen på tallrikar och bjud glass eller vaniljkesella till. 6 st digestivekex. Pensla foliearken med mjukt smör och fördela ingredienserna på arken
Ät som den är eller servera med krossade digestivekex och vaniljkesella. I helgen plockade jag rabarber hemma hos mamma och pappa och gjorde en rabarberkompott som vi åt till eftermiddagskaffet
Varva kompotten med skivade jordgubbar, kesellan och krossade digestivekex i glas. Det resulterade i en rabarberkompott serverad med skivade jordgubbar och vaniljkesella
Varva digestivekexkross, färskostsröra, vaniljkesella och blåbär i glas eller glasskålar. 8 st digestivekex, krossade. 250 g vaniljkesella. 8 st digestivekex. 250 g vaniljkesella