Duchessepotatis, räkor, torsk och en krämig dillsås, vilken festlig kombination. Häll mjölken, äggen, salt, muskonöt över potatisen och vispa moset fluffigt med en elvisp eller för hand
Lägg på löjrom och servera. Lägg sedan i fisken i ett parminuter och lägg till sista ii räkorna. Vispa vaniljsocker, strösocker och ägg vitt och pösigt
Lägg fisken i smord eldfast form. Rör ner ägget. Lägg några oliver över fisken. Gratinera fisken mitt i ugnen ca 30 minuter eller tills fisken är genomstekt. 4 bitar ryggfilé av torsk. 1 paket djupfryst bladspenat à 250 g. 1 ägg
Vill du fortsätta amma, ta det lite lugnare. * Köp en handmixer om du inte har en - oslagbart* Se separat inlägg om att koka egen ersättning/välling - men du kvinna har ju också världens bästa, rätt tempererade och giftfria bebismat i brösten
Rulla ihop och lägg i ugnsfast form. Ta ut dolmarna ur ugnen och låt skyn rinna av. Lägg i matberedare tillsammans med rivet limeskal och -saft, ingefära, räkpasta, fish sauce, ägg och grädde