djupfryst. Sätt ugnen på 175 grader. Dela fiskblocket i 8 bitar och lägg i en ugnsfast form. Ställ i ugnen i ca 15 - 20 minuter. pressad potatis och en sallad till 400 g torsk
Värm ugnen till 225°C. Skär fisken i 2 cm stora bitar och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat. Gratinera mitt i ugnen ca 25 minuter. 600 g färsk eller djupfrysttorskfilé
Lägg det tinade fiskblocket i en smord ugnssäker form. Sätt ugnen på 150°C. Sätt in mitt i ugnen, ca 45 minuter. 600 g djupfrysttorsk eller sej eller kolja
Undertiden torsken står i ugnen så gör du potatismosen, skala potatis och tärna den och koka upp i vatten med lagon salt så potatisen blir mjuk, häll sen bort vattnet
Citron och ingefärsbakad torsk med wokgrönsaker i röd curry. 600 g torskfilé. 500g djupfrysta wokgrönsaker. Sätt ugnen på 150 grader. Skär torsken i 4 lika stora bitar, lägg dem i ugnsform, salta och peppra. Pensla ingefärsblandning på fisken och sätt in mitt i ugnen ca 15 min. 600 g torskfilé. 500g djupfrysta wokgrönsaker
Duchessepotatis, räkor, torsk och en krämig dillsås, vilken festlig kombination. 600 g färsk eller djupfryst fisk av valfri sort ( tex torsk, spätta- eller sejfilé). 2 msk finhackad dill (färsk eller djupfryst). Värm ugnen till 210°. Grädda mitt i ugnen i ca 15 min. 600 g färsk eller djupfryst fisk av valfri sort ( tex torsk, spätta- eller sejfilé). 1 fiskbuljongtärning 2 msk finhackad dill (färsk eller djupfryst)
Låt det djupfrysta fiskblocket tina så att det går att skära i skivor. Smörj en ugnssäker form. Sätt ugnen på 200 grader. Täck med lock eller folie och koka i ugnen ca 20 minuter. Låt grytan stå i ugnen utan lock ytterligare 15-20 minuter eller tills fisken och potatisen är färdigkokta. 1 pkt djupfrysttorsk á 600 g