Blanda potatismjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker, och sikta ned i äggsmeten. Sist jag var ute och flög köpte jag en jättestor vit Toblerone, och den kom till pass i fyllningen i stället för smörkräm som det vanligtvis brukar vara i drömrulltårta
Vispa äggvitorna till hårt skum. Fortsätter på temat semester och semesterfika, familjen bara älskar kylskåpskall drömrulltårta fylld med mängder av smörkräm
Vispa äggvita ljust och fluffigt, tillsätt sedan socker och fortsätt vispa. Det är egentligen en ”vanlig” drömrulltårta/drömtårta men i smörkrämen så har jag blandat i hackat dajm
Vispa sedan ägg och socker vitt och pösigt. • 3 ägg. • 2 msk kakao. • 2 dl florsocker. • 2 tsk vaniljsocker. • 1 äggula. Grädda rulltårtan i mitten av ugnen i 250°C ca 5 minuter. Rulltårtan håller ca 3-4 dagar i kylskåp och ca 2-3 månader i frys. 3 ägg. 2 msk kakao. 2 dl florsocker. 2 tsk vaniljsocker. 1 äggula. ca 2-3 m
Lägg alla ingedienser i matberedaren - kör en kort stund så allt är ihopblandat - Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna (smöra gärna långpannan före så ligger papperet stilla)
Vispa ägg och strösocker pösigt. Drömrulltårtan blir extra god med apelsin i smörkrämen (ca 15 skivor). 3 ägg. 2 msk kakao. Grädda mitt i ugnen i 225° i ca 7 min. Steg 2, Smörkräm. 125 g rumsvarmt smör. 1 äggula. Pressa ut ca 2,5 msk apelsinsaft. På Instagram heter jag @madameedithblogg 3 ägg. Steg 2, Smörkräm
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, potatismjöl, bakpulver och kakao i en skål och vänd ner blandningen i äggsmeten tillsammans med vattnet