Dressing med balsamvinäger recept

Dressing med purjolök, kapris & citron

Dressing med purjolök, kapris & citron

Servera med t ex sallad på rostad blomkål & broccoli med körsbärstomater. Lägg i en skål och tillsätt ½ dl olivolja, saften från ½ citron, 1 msk balsamvinäger, 2 msk kapris, 2 krm salt och 1 krm svartpeppar
Balsamvinäger crème

Balsamvinäger crème

tomat, gurka, morot, isbergssallad, avokado, sockerärtor, ett kokt ägg och en dressing gjord på olivolja, vitvinsvinäger, peppar och dijonsenap
Grillad tonfisk med varm dressing

Grillad tonfisk med varm dressing

Dressing. Pensla ovansidan med olja. Dressing. Lägg upp dem på varma tallrikar tillsammans med de gräddade polentabitarna
Broccolisallad med en spicy dressing + halloumi

Broccolisallad med en spicy dressing + halloumi

½ dl vit balsamvinäger. Börja gärna meddressingen. Dressing. Gjorde en djupdykning bland mina urklipp med recept och fann detta – Broccolisallad med grillad halloumi
Broccoli med asiatisk dressing

Broccoli med asiatisk dressing

Smaka av, det gäller att hitta rätt balans mellan sältan från sojan, sötman från balsamvinägern, syran från limen och hettan från chilin

Godaste såsen – eller är det dressing?

Ingefärsdressingmed cashewnötter. Det är en dressing som fungerar fantastiskt till sallader, men blir även en fantastisk sås till tex kyckling
Tonfisk med varm dressing

Tonfisk med varm dressing

Servera tonfisken med den ljumna dressingen och polentan. ) Dressingen kan också förberedas och bara värmas på precis innan tonfisk och stekjärn är på speed-dating
Köttabit med asiatisk dressing och kapris

Köttabit med asiatisk dressing och kapris

Köttet på bilden - från det ena till det andra - har dock grillats i vanlig ugn, och sedan fått en asiatisk dressing (eller snarare sås) över sig, och serverats med klassiska rårakor
Sallad med halloumi, avokado och pinjenötter

Sallad med halloumi, avokado och pinjenötter

dressing på olivolja, balsamvinäger, salt, peppar, italiensk salladskrydda. Ringla dressing över. Lägg ruccola på fat, avokado i tärningar, på med osten och pinjenötter
Buffémat

Buffémat

Skeda dressingen över köttet, täck med plastfolie och låt stå kallt till servering. Krydda med salt och peppar
Potatissallad med örtdressing

Potatissallad med örtdressing

Rör ner örtkryddorna och smaka av med salt och peppar. Lägg upp i en serveringsskål och dekorera med körvel