Servera med t ex sallad på rostad blomkål & broccoli med körsbärstomater. Lägg i en skål och tillsätt ½ dl olivolja, saften från ½ citron, 1 msk balsamvinäger, 2 msk kapris, 2 krm salt och 1 krm svartpeppar
½ dl vit balsamvinäger. Börja gärna meddressingen. Dressing. Gjorde en djupdykning bland mina urklipp med recept och fann detta – Broccolisallad med grillad halloumi
Dressingmed harsyra…. Idag får du ett recept med både smak och färg av våren, mycket läckert fotograferat av min fina vän och kompanjon Therese Renåker
Servera tonfisken med den ljumna dressingen och polentan. ) Dressingen kan också förberedas och bara värmas på precis innan tonfisk och stekjärn är på speed-dating
Köttet på bilden - från det ena till det andra - har dock grillats i vanlig ugn, och sedan fått en asiatisk dressing (eller snarare sås) över sig, och serverats med klassiska rårakor
dressing på olivolja, balsamvinäger, salt, peppar, italiensk salladskrydda. Ringla dressing över. Lägg ruccola på fat, avokado i tärningar, på med osten och pinjenötter