Blanda citronsaft, olivolja och salt till en dressing. Lägg pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Häll av vattnet och krama ur löken, blanda ner dressingen
Igår stressade vi halvt ihjäl oss för att hinna med att hämta på dagis, handla, hämta paket, förbereda kalas och laga mat i hyfsad tid så inte Diesel skulle somna för sent och vara trött på dagis
Men salladen hon tog var med skinka, ost-tärningar, krutonger och majonnäsdressingpå. Inspirationen till dressingen är från den fantastiska Jamie Oliver, och jag och David testade att göra denna sallad efter att ha sett ett tv-program då han gjorde en Ceasar sallad (HÄR är Jamies recept)
Lägg i en form eller på tallrik och ringla över dressingen/marinaden. Idag är jag trött även om vi faktiskt för första gången på länge fick sova hela natten utan att en viss liten kille skulle komma upp och lägga sig bredvid
Den milda dressingen passar nog ypperligt även till grön sparris och om man är lagd åt det hållet, blandad med färska räkor i drivor på en rostad macka
Det är i princip det enda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda det alltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott