Bred ut smörkrämen på rulltårtan som har svalnat så mycket att smöret inte smälter. (Undvik att skära upp rulltårtan innan den varit minst 20 minuter i kylskåp eftersom smörkrämsfyllningen då är kladdig, det blir inga fina bitar helt enkelt
Han tål inte gluten så bra och då är ju drömtårta perfekt. 3 ägg 1 ½ dl strösocker 1 dl potatismjöl 1 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver Smörkräm 150 g margarin 1 äggula 2 dl florsocker 1 msk kakao Brun tårta. 3 ägg 1 ½ dl strösocker 3/4Â dl potatismjöl 2 msk kakao 1 tsk bakpulver Smörkräm 150 gram margarin 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Gör så här. Vispa ägg och socker pösigt Blanda torra ingredienser i en skål och slå ner det i äggvispet Rör om ordentligt Vik en form av bakplåtspapper och ställ i en långpanna Häll i smeten i bakplåtspappersformen Grädda ca 5 minuter i 250 grader Vänd upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och låt svalna Blanda ihop smörkrämen gärna med elvisp så den blir fluffig Bre smörkrämen på den svala kakan Rulla ihop den till en rulle och lägg dem i frysen 3 ägg
Blanda ingredienserna till smörkrämen och bred den över kakan. Moccasmörkräm. Sätt ugnen på 250° och klä en plåt med bakplåtspapper och strö ut strösocker på ett annat bakplåtspapper
Tänkte ge er receptet på denna urgoda drömtårta som jag bakade igår. Istället för vanlig smörkräm gjorde jag en flädersmörkräm och jag personligen tyckte det blev en jättelyckad kombo
Smörkräm. Sätt på ugnen på 250 grader. Täck en plåt med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda kakaopulvret tillsammans med mjölsorterna och bakpulvret