Genom att blanda vetemjöl, kryddor och panko så tycker jag det blir en lättare panering som låter fisken komma fram helt jämfört med att traditionellt dubbelpanera
Till såsen stektes abborrfile som jag dubbelpanerade, först i mjöl sedan i uppvispat ägg och sist i panko ( ett grovt ströbröd som finns i asiatiska butiker )
Ös fisken med smör under stekningen. Lägg upp fisk, potatis och en rejäl klyfta citron. Dubbelpanera spättorna och stek dem i rikligt med smör ca 4 minuter på varje sida
Jag dubbelpanerade havskattfilén i först rismjöl, sedan i ägg, och slutligen i Fibrex blandat med det senaste kryddfyndet från The Spice Tree, innan jag stekte dem riktigt frasiga i rikligt med olja
Jag har inte varit riktigt lika alert vad gäller vår konsumtion av fisk de senaste veckorna. Genom att dubbelpanera den, så som jag gjorde i torsdags, lyckades jag dessutom fullständigt trolla bort den gråa ytan
Dubbelpanerafiskfilerna, skuret i mindre portionsbitar, i mjöl+ägg+ströbröd. Ikväll blev det en enkel fisk som bakades av i ugn med lite gott saffransris och len spenat till