Dubbelpaneraköttskivorna så här. Vänd nu köttskivorna först i vetemjölet, skaka av överflödigt mjöl, sedan i det söndervispade ägget, låt droppa av och sist vänds de äggvända köttskivorna i det kryddade ströbrödet
Dubbelpaneraköttet genom att vända först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Det går bra att använda en brödkavel eller kastrull såväl som köttbankare
Jag dubbelpanerade havskattfilén i först rismjöl, sedan i ägg, och slutligen i Fibrex blandat med det senaste kryddfyndet från The Spice Tree, innan jag stekte dem riktigt frasiga i rikligt med olja
Helst av allt vill jag att vi ska äta fisk två gånger i veckan, men av olika skäl har fokus, som ni noterat, snarare legat på kött, och i då synnerhet långkok
Nu är du redo att dubbelpanera. Kyckling går ju hem hos de allra flesta, köttet har en ganska neutral smak så det tjänar på att kryddas ganska ordentligt
Dubbelpanera fiskfilerna, skuret i mindre portionsbitar, i mjöl+ägg+ströbröd. Salt & peppra filerna, lägg de på en ugnsplåt med bakplåptspapper, drippa över lite flytande smör och baka av dem i 200g i ca 10-12min eller tills de är klara, (vita och fasta i köttet)
Dubbelpanera genom att först doppa i vetemjöl, ägg och avslutningsvis i ströbröd. Stek dem i rapsolja till fin färg, lägg köttet på ett fat och efterstek dem i 150°C i ca 20 minuter
Middagar Risotto med zucchini och färska bondbönor Dubbelpanerade fläskfilémedaljoner , pappardelle, paprikasås på grillad paprika , smörfräst ruccola Libanesisk middag på Sahara Kantarellsmörgåsar Confit Byaldi med kött Bröllopsmiddag Grillat ankbröst, bigaråsås, risotto Efterrätt Limetarte med ingefärskryddad hallonsås * Extra gott med smörstekt italienskt lantbröd under ett berg av smörstekta gula läckra kantareller