Dubbelpanera kött recept

Kyckling och curry sandwich

Kyckling och curry sandwich

Kolhydratssnål maträtt med proteinrika kycklingspett som är dubbelpanerade i kokosmjöl och hampafrön
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Dubbelpaneraköttskivorna så här. Vänd nu köttskivorna först i vetemjölet, skaka av överflödigt mjöl, sedan i det söndervispade ägget, låt droppa av och sist vänds de äggvända köttskivorna i det kryddade ströbrödet
Mexikansk fiesta med de bästa

Mexikansk fiesta med de bästa

Dubbelpanerade och friterade, smaksatta med fajitas kryddmix. Skär i en bit och kontrollera att köttet är genomstekt
En schnitzel från Wien.

En schnitzel från Wien.

Dubbelpanera, alltså först ett dopp i mjölet, vidare ner i uppvispat ägg och därifrån ner i skorpmjölet
Snitzel med Matvete och Svampsås

Snitzel med Matvete och Svampsås

Dubbelpaneraköttet – vänd köttbitarna först i mjöl, sedan ägg och sist ströbröd. Fläskkött, Gryn, Vardagsrätter Tagged
Susannes wienerschnitzel

Susannes wienerschnitzel

Dubbelpaneraköttet genom att vända först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Det går bra att använda en brödkavel eller kastrull såväl som köttbankare
Ångbåtsbiff à la Norrskär

Ångbåtsbiff à la Norrskär

Förbered lökringarna inför friteringen genom att dubbelpanera dem och därefter låta dem ligga och torka på ett bakplåtspapper
Nachopanerad kycklingfilé

Nachopanerad kycklingfilé

Nu är du redo att dubbelpanera. Kyckling går ju hem hos de allra flesta, köttet har en ganska neutral smak så det tjänar på att kryddas ganska ordentligt
Ugnsbakad hajmal med citronstuvad spenat & saffransris, rödkålssallad

Ugnsbakad hajmal med citronstuvad spenat & saffransris, rödkålssallad

Dubbelpanera fiskfilerna, skuret i mindre portionsbitar, i mjöl+ägg+ströbröd. Salt & peppra filerna, lägg de på en ugnsplåt med bakplåptspapper, drippa över lite flytande smör och baka av dem i 200g i ca 10-12min eller tills de är klara, (vita och fasta i köttet)
Svensk biffstek med lök

Svensk biffstek med lök

Putsa köttet och lägg undan paryrerna till såsen nedan. Dubbelpanera vitlöksklyftorna och fritera gyllene och frasiga i olja 190°, låt rinna av
Cordon Bleu på fläskkotlett

Cordon Bleu på fläskkotlett

Dubbelpanera genom att först doppa i vetemjöl, ägg och avslutningsvis i ströbröd. Stek dem i rapsolja till fin färg, lägg köttet på ett fat och efterstek dem i 150°C i ca 20 minuter
Veckomeny vecka 32

Veckomeny vecka 32

Middagar Risotto med zucchini och färska bondbönor Dubbelpanerade fläskfilémedaljoner , pappardelle, paprikasås på grillad paprika , smörfräst ruccola Libanesisk middag på Sahara Kantarellsmörgåsar Confit Byaldi med kött Bröllopsmiddag Grillat ankbröst, bigaråsås, risotto Efterrätt Limetarte med ingefärskryddad hallonsås * Extra gott med smörstekt italienskt lantbröd under ett berg av smörstekta gula läckra kantareller