Dubbelpanera sedan skinkskivorna först i mjöl sen ägg och sedan i bröd och persiljeblandningen. Så idag skivade jag upp skinkan och lade hälften i frysen till ost och skinksås och av de sista skivorna gjorde jag klassisk ost och skink schnitzel
Dubbelpanera i mjöl, ägg och ströbröd. Hade tänkt att laga en Winerschnitzel som en kul grej för att jämföra med deras originalversion men tiden gick fort så det han vi inte med
Dubbelpanerakalvschnitzelskivorna i mjöl, hopvispat ägg och ströbröd. Peppra och salta. Låt vila. Lägg toppmurklorna i ljummet vatten en timme eller så
Dubbelpanera de fyllda schnitzlarna i mjöl, ägg och till sist ströbröd. Ost och skinkfyllt schnitzel. 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor). Cordon bleu, 4 portioner 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor)