Genom att blanda vetemjöl, kryddor och panko så tycker jag det blir en lättare panering som låter fisken komma fram helt jämfört med att traditionellt dubbelpanera
Om jag dubbelpanerar så doppar jag först i pofiber, sedan i ägg sedan i paneringen. 400 g lax, tinad400 g torsk, tinad2 äggulor2 dl vispgrädde1 tsk salt1 msk konc. 400 g torsk
Jag dubbelpanerade havskattfilén i först rismjöl, sedan i ägg, och slutligen i Fibrex blandat med det senaste kryddfyndet från The Spice Tree, innan jag stekte dem riktigt frasiga i rikligt med olja
Smakmässigt värderar jag faktiskt ofta sej högre än torsk. Genom att dubbelpanera den, så som jag gjorde i torsdags, lyckades jag dessutom fullständigt trolla bort den gråa ytan
Det går att dubbelpanera, alltså vända torsken i mjöl, sedan uppvispat ägg och slutligen i kokos. Att göra sina egna fiskpinnar på färsk torsk och kokospanering är mumsigt, så kan barnen vara med och panera också
Dubbelpanerade, i första mjölblandningen har jag salt, peppar, vetemjöl och ibland citronzest. Kort sagt, det finns tre vägar att gå o tre sätt att smaksätta en dubbelpanerad fiskfilé
Du kan använda vilken fiskfilé du vill, men jag hade torsk och koljafilé som jag dubbelpanerade. Panerad fisk med pommes eller fish and chips är lätt att göra själv